Registrerer detaljer om henvendelser, kommentarer eller klager, transaksjoner eller interaksjoner og iverksetter tiltak i samsvar med det. En høyskole grad er å foretrekke. For eksempel jobber ofte uavhengige entreprenører og spesialister innen skriftlig oversettelse hjemmefra. Arbeid tett med innholds-, lokal-, design- og opptaksteamene for å utvikle e-poststrategi og kildes passende innhold for e-post. Du jobber eksternt fra hjemmekontoret eller hjemmekontoret fra et hvilket som helst sted du velger. Vi har for tiden mer enn 8000 hjemmebaserte ansatte som utfører et bredt spekter av funksjoner, inkludert: Lønnen er avhengig av hva slags prosjekt du jobber med og din klient. Så mange selskaper synes det er mye mer kostnadseffektivt som også gjør det for gladere ansatte når kundeservice og kundeservicerepresentanter kan jobbe hjemme.

Men hva hvis du leter etter noe mer spesifikt eller har visse krav? “VIPKid er den ledende globale online K12-utdanningsleder og nr. 9 beste bitcoin & cryptocurrency exchange-anmeldelser (2019 oppdatert), da cryptocurrency-sentraler ble desentralisert, var det ofte store forskjeller mellom prisene som ble tilbudt på forskjellige børser, noe som betyr at fortjeneste kunne oppnås gjennom arbitrage. 1 selskap for eksterne jobber. Transkripsjoner inkluderer juridiske, medisinske og diverse andre dokumenter. Blogging kan være et utrolig arbeid hjemmefra.

Å bli medisinsk transkripsjonist mens du suser og prøver å bygge din portefølje er ikke et dårlig alternativ.

Vitser til side, og valgte å bygge bloggen min (nettstedet du leser denne artikkelen på), var en beslutning som endret livet mitt fullstendig. De som kjenner veien rundt Google Analytics og kan analysere nettstedets data og bruke disse til å forbedre trafikken, konvertere potensielle kunder, forbedre sidebelastningen og sikre at søkemotorer gjennomsøker regelmessig gjennom nettstedet. Nettsteder med “kort oppgave” er vanligvis bra for ekstra penger. Hva er dagshandel for et levende, til syvende og sist betyr det at du kan ta mange små tap for å forhindre det enorme tapet. Det er flere eksterne jobber enn noen gang, og fremtiden lover enda mer. De har betalt meg mange ganger. Du må bestå en todelt evalueringseksamen før du blir Leap Force-entreprenør. Kunnskap innen merkevarebygging, salg og direkte respons markedsføring lar mange grafiske designere belaste over kr100 per time.

Disse topp online jobbene har den ideelle blandingen av høy etterspørsel, lite tilbud av dyktige individer og muligheten til å begynne å tjene raskt. Beste tekniske analyseprogramvare og handelsverktøy, "Dubai", "about_suffix":. Selskapet ser etter drevne ansatte med utmerkede tidsledelsesevner som er i stand til å prioritere oppgaver og jobbe til strenge tidsfrister. Hvor mye betaler online læringsjobber?

Valget er ditt og med støtte fra erfarne ledere for å veilede og heie deg på, vil du elske oss! En universitetsgrad med 1-2 års kundeservicearbeid er påkrevd. Banker og andre finansinstitusjoner har ønsket potensialet i å generere potensielle kunder på nettet velkommen og har begynt å ansette virtuelle pantelånsansvarlige som jobber hjemmefra. Vi har gjort en stor innsats for å sikre at all informasjonen i denne guiden er nøyaktig. Denne listen over legitime arbeidsplasser fra hjemmet kan være starten på reisen din til økonomisk frihet og oppnå balanse mellom arbeid og liv du ikke kan oppnå i en 9 til 5-jobb. Bestem hvilken aldersgruppe barn du foretrekker å se på, og opprett en profil på Omsorg.

Noen eksempler på frilansarbeid kan være skriving, grafisk design, datainnføring, nettstedsadministrasjon eller noen av disse andre PayPal-vennlige freelancejobbene.

Koding Og Utviklingsarbeid Hjemmearbeid

Det første trinnet for å komme i gang med en high-end blogg er å registrere deg for webhotell hos et anerkjent selskap som Bluehost. Bonnier samler bare inn personlig informasjon som er relevant for formålene den skal brukes til. Det beste av alt er at du kan jobbe hjemmefra eller hvor som helst med en internettforbindelse. Selskaper som Uber og Apple leier også chat-agenter hjemme, så ikke overse muligheten til å jobbe for store selskaper du kjenner og kjenner igjen. Jeg har delt ned to lister som vil hjelpe. Mange av de beste nettdesignjobbene kommer fra kundehenvisninger.

Med en minimal oppstartkostnad gjør K&B det enkelt å jobbe i ditt eget tempo, lage din egen timeplan og utnytte salgsfremmende produktindustrien som tjener over kr23. Men hva hvis du hadde noe du lærte og spilt inn bare en gang, og folk over hele verden kunne betale for å se det hvor som helst, når som helst? Pitch to prospects listet på Jobb Board - Klør du for å finne et kvalitetsarbeid hjemmearbeid? Nok et arbeid hjemmefra kundeservicejobb hos et massivt selskap. Bti-rapport: bevis for vaskehandel på binance, den forrige forskningen vår har avslørt noen handelsavvik i Binance og HitBTC (det kan være lurt å lese Er dette ekte? Hvis du for eksempel ønsker å få en freelance copywriting-konsert, kan du begynne med å samle eksempler på fantastiske kopier som selger et produkt. Aetna ansetter telekommunikasjonsfarmasøyter for å administrere, overføre og analysere reseptbestillinger, gjennomgå doseringsinstruksjoner og tilby virtuelle pasientpleietjenester. Selv om mange av oss har flyttet samtalene våre til private grupper på Facebook og Google+, er det fortsatt mange blomstrende fora der ute.

Du må fullføre et treningskurs på stedet før du begynner å jobbe hjemme. Men de betaler deg for å administrere deres sosiale medier, ikke bla Instagram uten tankeløs. Mulighetene for dette arbeidet, noen ganger kalt "ekstern brukbarhetstesting," kan være begrenset. Men som alltid, husk Clarks advarsler. Tjen penger på å lage apper gratis takket være mobincube. Du kan være en del av en meningsfull bevegelse og tjene generøse incentiver ved å fremme SimplyFuns oppdrag om lekebasert læring.

Du kan finne flere selskaper som tidvis ansetter arbeid hos chatteagenter her.

Programmerer

73 000 dollar årlig (6) (Husk at denne lønnsnivået er basert på erfaring, sertifisering og dyktighet). Legg merke til spillejobber som fanger mest øye med deg, og som kan gi deg innsikt i hvilke typer arbeid hjemmearbeid du kanskje er interessert i. Du kan også velge bort mottak av markedsføringsmateriell fra Bonnier som beskrevet nedenfor. Og hvis du er klar til å begynne å se etter kvalitetsarbeid fra hjemmearbeid som jobber med tekstforfattere, anbefaler jeg å søke på både Flexjobs og SolidGigs der de har jobbet hardt for å finne tusenvis av godt betalte muligheter fra (fleksible) kvalifiserte arbeidsgivere. Gjennomsnittlig lønn er kr12 per time.

Apple ansetter studenter (flere onlinejobber for studenter her), men det er ledige stillinger for andre også som en del av “At Home Advisor” -programmet. Du trenger ikke en bil for å levere med postkamerater, du kan bare gå og tjene penger. Nr. 3 av de beste jobbene online: Selv om du ikke trenger å ha en grad for å bli trener, må du bli sertifisert. Lær mer om kr10K VA-kurset her. Det ansetter for online veiledere å jobbe hjemmefra. Nåværende ledige stillinger inkluderer salg, reklame, kontoadministrasjon, oppfyllelse av prosjekt/program/produktstyring og driftsstyring, menneskelige ressurser, forretnings- og selgerutvikling, drift, IT- og supportteknikk, fasiliteter, vedlikehold og eiendom og kundeservice.

25 høyskoler som tilbyr gratis bærbare datamaskiner eller iPads

Lønnen din skal samsvare med opplevelsen din, så hvis du er ukjent på feltet, så vær forsiktig med enhver mulighet som lover store overskudd; det er sannsynligvis en svindel. Generelt trenger ikke veiledere undervisningskvalifikasjoner for å jobbe, men prisene kan gå høyere for lisensierte lærere. Dette er et FlexJobs Top 100-selskap også. Hvis ja, fortsett å lese. Vi håper denne listen hjelper deg med å sortere gjennom rotet når du leter etter jobb hjemmefra. Du kan tjene mye penger som forfatter, jeg vet det fordi jeg har intervjuet Holly Johnson som tjener OVER kr200 000 per år som frilansskribent.

Evaluering av søkemotorer hjelper søkemotorer til å fortsette å være et pålitelig sted å finne informasjonen du leter etter raskt. Det gjennomsnittlige lønnsområdet for denne karrieren er omtrent kr50 000. Mars (vårpause), mai-september (sommerferie), og høsttakkefest og jul. Kompetanseområder inkluderer transkripsjon av bedrifter, finansiell, juridisk og medisinsk. Disse avsidesliggende stillingene på heltid har fordeler og mye fordeler. Det er veldig nyttig! Du velger hvilke leverandør (er) du vil ha, og deretter sender du bøkene dine i en forhåndsbetalt pakke, og du kan få betalt med sjekk eller PayPal-kontanter når varene blir mottatt.

Du vil fullføre et 14-ukers betalt kurs for de fleste stillinger. Som med alle jobber hjemmefra som fokuserer på å svare på innkommende samtaler, krever Alorica at du har litt grunnleggende utstyr: De ansetter eksterne ansatte regnskapsførere. Hvis du foretrekker å ikke motta e-postkommunikasjon fra andre selskaper, kan du velge å fjerne deg selv fra alle e-postlister som vi gir til tredjepart i markedsføringsøyemed ved å sende oss en e-post til e-postoptout @ bonniercorp. Nybegynnere og erfarne transkripsjoner oppfordres til å søke og tjene rundt kr15 som jobber hjemmefra. Lønnen er opptil 25 dollar i timen.

Topp 20 Studieapper For Studenter

Vanligvis har ikke folk som ikke vil jobbe kundeservice per telefon noe imot å gjøre det via chat. For visse kampanjer er det bare de som gir oss den forespurte personlig identifiserende informasjonen som vil kunne bestille produkter, programmer og tjenester, eller på annen måte delta i kampanjens aktiviteter og tilbud. Du beholder 100% av tipsene dine. Transkripsjonister får kr0. Se etter stillinger for oversettere på nettsteder som Upwork. Vi har full støtte til vårt morselskap, Swarovski. Du velger priser og forhandler jobbdetaljer med klienten.

Kanskje et nettsted du har blitt kjent med når du søker etter bilder, ansetter noen ganger frilansere til å se gjennom og redigere bilder. Disse selskapene bruker vanligvis en informasjonskapsel eller tredjeparts nettfyr for å samle inn denne informasjonen. Å lære andre kan være givende og morsomt, men litt begrenset når du må være personlig, i et klasserom. Typene personlig identifiserende informasjon som vi samler inn om andre mennesker på sider som disse kan inkludere personens navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer. De godtar søkere fra USA, og du må ha tidligere erfaring innen det relaterte feltet. Hvis ideen din er god, har du en sjanse til å tjene mye penger. Dette gjør salg av fotografier til en stor kilde til passive inntekter, fordi du kan få betalt om og om igjen for arbeid du bare har gjort en gang. Å jobbe hjemmefra kommer både arbeidere og arbeidsgivere til gode.

Direkte innskudd eller betalingskort er tilgjengelige betalingsmetoder. Du blir vanligvis bedt om å jobbe vanlige timer, men du kan gjøre det på pyjamas hvis du vil. Og uansett hva dine mål er, bare sørg for at du bruker inntektene dine til å bevege nålen.

Dette er en ekstern generell transkripsjonsstilling på heltid på mandag til fredag.

Alt du trenger er en datamaskin og internettilgang, og du kan jobbe hjemmefra eller hvor som helst du velger.

Jobbe Hjemmearbeid Innen Lyd Og Video

Deltid, kontrakt. De ansetter i USA, Storbritannia og Canada. Prudential tilbyr en omfattende fordelspakke for heltidsansatte. Du kan lære mer om hvordan du kan bli korrekturleser og starte din egen virksomhet fra Caitlin Pyle, i dette gratis verkstedet. De fleste prosjekter varer rundt 4 uker, og gjennomsnittlig lønn er rundt kr11 per time. Dette kan for eksempel omfatte navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, kjønn og fødselsdato.

Jobbe Hjemmefra I Coaching, Undervisning Og Rådgivning

Muligheter er tilgjengelige for eksternt personale i en rekke tolknings- og oversettelsesroller. Denne stillingen er åpen for amerikanske og kanadiske innbyggere. Avhengig av ditt spesialiseringsområde, beliggenhet og andre faktorer, kan du rimeligvis forvente å tjene mellom kr50 000 og kr90 000 årlig.

Selv om profesjonell kulinarisk trening eller tidligere profesjonell matlaging er nyttig, er det ikke nødvendig - selv om du kanskje vil ta matlagingskurs for å sikre at ferdighetene dine er oppdaterte.

Tenk på hvor mange lokale virksomheter som er i ditt område (ikke kjempeforhandlere som Walmart eller Dick's Sporting Goods, men lokale kaffebarer, kiropraktorer, advokatfirmaer osv.). Så lenge du har erfaring med undervisning, en TEFL-sertifisering og en bachelorgrad, kan du søke om å undervise med dette selskapet. Bedrifter i alle størrelser trenger skriftlig innhold, for eksempel blogginnlegg, nettstedkopi eller e-bøker. Postkamerater - Les postkompisevurderingen - Bli en "Fleet Delivery Driver" for postkamerater og få betalt for levering av alle slags varer. Tjenester som tilbys kan omfatte alt fra e-postadministrasjon, oppretting av innhold, bokføring, grafisk design, sosiale medier og mer! Kandidatene må ha RN-lisens.

Barnepass

Det er flere legitime nettsteder som lar deg søke etter kundeserviceavtaler hjemme, og Inc. Hvis selskapet ditt ønsker å rekruttere hjemmearbeidere og du ønsker å bli lagt til på listen, kan du kontakte oss om det også. Quicktate ansetter frilansentreprenører for å transkribere for et stort utvalg av prosjekter. Bonnier har ingen kontroll over tredjeparts sponsorers bruk av denne informasjonen. Hvis du prøver å drive din egen virksomhet ut av huset ditt, er det en god ide å skaffe seg en grad i virksomhet. Noe verdt å huske på er at barneomsorgssentre ofte er stengt i løpet av kvelds- og helgetimer.

For å gjøre denne guiden for å finne det beste jobben hjemmearbeid enklere å fordøye, har jeg delt dem inn i seksjoner basert på større ferdighetskategorier som skriving og redigering, virtuell assistanse, design, utvikling, administrasjon, salg, videoredigering og ellers. WAHVE har spesialisert seg på roller innen regnskap, menneskelige ressurser og forsikringssektorer. Det er ganske enkelt. Hvis du har noen form for bakgrunn som jobber i høyskoleopptak, er dette et fantastisk arbeid hjemmefra for deg, men selv om du ikke har det, er det ikke så vanskelig å pusse opp hva høyskoler ser etter.

Dessuten er det på tide å få de listelagende musklene i orden.

Det er en rekke selskaper og bransjer som trenger hjemmefra reisebyråer, inkludert flere cruise-booking nettsteder, American Express, som tilbyr reiserådgivning som en del av sin concierge-tjeneste, og Disney-orienterte organisasjoner som Travel With Magic. Transkripsjonister tar lyd- og videoklienter og gjør dem om til tekst. Selskapet leverer tjenester på over 200 språk og dialekter. For å vite mer om dette givende arbeidet hjemmekarrieren, ta denne gratis online klassen og se om dette er karrieren du ønsker å velge.

Et varsel:

Aktuar

Det er forskjellig fra de fleste jobbsøknettsteder fordi det belaster et medlemsavgift som starter på kr14. Siden de fleste jurybedrifter på nettet ikke trenger mange jurymedlemmer, kan du registrere deg for flere selskaper en bedre sjanse for å bli valgt til “jury duty”. Hvis du noen gang har stoppet opp for å tenke på et hjemmearbeid som lager den programvaren, har jeg gode nyheter for deg: Begynn å tjene penger på denne ferdigheten ved å oversette dokumenter eller bli tolk. Aksjedagshandel 2019, handelsboter kan øke sannsynligheten for suksess for nybegynnere, ved å bygge bro mellom deres uerfarenhet og begivenheter i markedet for å ta gode beslutninger om handel. Og som du kanskje har gjettet, mange av chat-agentene som hjelper deg med å gjøre jobben deres hjemme. Kredittkortselskapet ansetter direkte for en rekke kundeservicestillinger.

Undersøkelse Taker

Sjekk ut denne EPIC-artikkelen! Sjekk ut denne listen over 200+ høyt betalte frilansskrivende nisjer. Læreplanen for en Culinary Arts-grad varierer imidlertid dramatisk, så du bør analysere de nødvendige kursene nøye når du velger en skole. Jobb som en mystery shopper for dette selskapet og tjen 0 dollar. Du kan forfølge disse inntektsstrømmene på fritiden for å tjene en ny inntekt eller for å erstatte inntekten til din eksisterende heltidsjobb. Finn en travel forretningsmann som ønsker at de hadde omtrent tre forskjellige kloner av seg selv for å få gjort alt arbeidet sitt, og du har funnet deg et fantastisk arbeid hjemmefra.

En bachelorgrad er vanligvis tilstrekkelig til å lande denne jobben, sier Glassdoor samfunnsekspert Scott Dobroski. Og når vi er inne på fristen, til og med (gisper!) Det er et stort utvalg av muligheter tilgjengelig på alle nivåer. Du kan få betalt for å fullføre en rekke mikrooppgaver som online-undersøkelser, se på videoer, spille spill, surfe på nettet og åpne e-post. Betaling er ukentlig for begge stillingene, og du kan tjene opptil kr25 per time for din innsats. Argon2d gpu miner, når løsningen er funnet, blir den nye blokken lagt til blokkjeden og deretter forplantet over hele nettverket. Det er usannsynlig at du vil kunne få dine kunder til å komme hjem til deg, delvis fordi det muligens ikke er dekket av ansvarsforsikringen din, og delvis fordi det kan være i strid med reguleringsbestemmelsene i ditt område. 10 legitimer hjemmearbeid som betaler kr15 per time eller mer!

Det er en slags menneskelig tendens til å være litt av en hoarder, holde fast på ting vi tror vi vil bruke, vi trodde vi ville like, eller som vi ikke kan bry oss om å gi bort.

Online Personlig Trener

Utfør SEO-søkeordundersøkelser for ETSY, Amazon og nettstedlistene våre, slik at produktene raskt blir oppdaget og rangert etter viktige nøkkelord. I alle forespørsler, vennligst fortell oss hvilken kommunikasjon du ønsker å velge bort, hva betyr at vi har brukt for å kontakte deg (for eksempel e-postadresse eller postadresse), datoen for forespørselen din og en måte å nå deg i tilfelle vi må kontakte deg personlig for å imøtekomme forespørselen din. Hvis du ikke er ute etter en karriere og bare vil tjene litt ekstra penger, er det en rekke nettsteder der du kan komme i gang med transkripsjon på en mer uformell basis. Disse stillingene kommer og går raskt, så det beste alternativet er å sjekke American Express Careers-nettstedet og søke etter nøkkelord som "work from home" eller "virtual".

De betaler to ganger hver måned med Paypal. Et annet fleksibelt ikke-telefonalternativ for arbeid hjemmefra er testpoenging. Legitim høyhastighets internettilgang til hjemmet. Hvis du har en gylden stemme, kan du tjene et sted mellom kr56 og kr72 per time. Jobben betaler opptil kr25 per time. Virtuelle sykepleiere bruker internett for å overvåke vitale tegn, koble til virtuelle kommandosentre for å kommunisere med leger, gi råd til pasienter på nettet og utføre andre lignende oppgaver. Lønn for transkripsjonister varierer mye etter erfaring og felt. Hvis du er flerspråklig, vokser arbeidsoppgaver fra hjemmet til oversettelser med store sprang.

Mange stillinger som krever Business-grad krever at fagpersonen er på kontoret eller arbeidsmiljøet på heltid.

Å skrive er sannsynligvis et av de mest kjente arbeidene fra hjemmearbeidene i nyere tid. I noen tilfeller vil du til og med se produkter for allmennheten og til og med delta i å teste dem online. Robert og Melissa Stephenson fra Flea Market Flipper har et gratis 5-dagers e-postkurs om å tjene penger ved å vende gjenstander. De ansetter bare i USA. Men for å begrense valgene dine og hjelpe deg med å finne ut hvor du skal begynne, her er 10 ideer. Men hvis du gjør det, og du lager en plan for å få disse ferdighetene, kan du også jobbe hjemmefra for deg.

Gun.io

Når verden blir mer sammenkoblet og mer internasjonal, endres både jobbtyper som trengs, og måten de håndteres på, raskt. Hvordan lage 500 dollar raskt? tjen 500 dollar på den enkle måten. Dusinvis av nettsteder viser stillinger for call-center-representanter, inkludert Upwork. Ord til de kloke, men følg med hvor mange timer det tar deg å tjene hver gjenstand og hvor mye du bruker på rekvisita for å sikre at du tjener.

Som du ser, snakker jeg ikke om forretningssuksess eller hva jeg påstår å være god til - det er mest bare et bilde av meg som baby haha. Her er hans råd om å finne de riktige produktene. Å bygge passive inntekter skjer når du kan gjøre noe noen ganger, angi det, glemme det og la det passivt tjene penger.

Da er denne jobben et utmerket alternativ for deg. Gitt oppmerksomheten som online sikkerhet har mottatt, forventes denne jobben å vokse jevnlig i løpet av de neste årene. Med økt etterspørsel kommer enda mer behov for drone-piloter for å håndtere alt fra overvåking til pakkeleveranser.

Robert Half International

Kun åpen for flytende engelsktalende. I følge statistikk har influencer-markedsføring økt 90x siden 2019. Det er en veldig fin spillejobb, spesielt siden det er hjemmebasert arbeid. Prøv å lage en YouTube-konto og filme deg selv og instruere andre om hvordan du gjør det du er dyktig til. I 2019 var gjennomsnittlig ukepris for et barn på barnehage kr211. Må være en engelsktalende med en bachelorgrad eller høyere.

De oppblåste totalene klarer ikke å faktorere bensin, bilslitasje eller arbeidstilgjengelighet. Du kan tjene mer penger ved å sette dine egne priser og oppsøke de høyt betalte klientene. Med 20 års erfaring innen digital markedsføring, coacher jeg teamet mitt til suksess. Lønnen er forskjellig for begge stillingene. Markedsføringskopi for nettsteder, e-postkampanjer, destinasjonssider osv. Hver av disse stillingene tilbyr et bredt lønnsspekter avhengig av erfaring, men de har alle potensial til å tjene kr90 000 per år eller mer. Håndter alle sosiale medier for småbedriftseiere Gjennomsnittlig lønn:

Lønnen er kr14 - kr22 per time. Arbeid med PR og markedsavdelinger for å levere kommunikasjoner i og til potensielle kunder og kunder i et selskap. Du kan kommunisere med potensielle kunder via nettstedet og bestille betalende konserter. Selvfølgelig må du demonstrere ferdighetene dine for å få noen pålitelige freelancing-spillejobber. For det andre lever vi i en verden av bekvemmelighet, og flere mennesker blir hjemme i disse dager. Hvis du er noen som liker å jobbe med tall, kan du tjene veldig gode penger på feltet. Videoredigerere med erfaring er etterspurt i 2019.

Ingen hjemmefester.

Personlig Kokk

Imidlertid, hvis du er en selvstarter, villig til å lære nye ting og er opptatt av å være disiplinert og organisert, kan en jobb-fra-hjem-jobb være den perfekte måten for deg å øke inntekten eller ha en karriere fra komforten av ditt eget hjem. Det var en tid da hjemmefra var en rørdrøm, men nylig har det vært en bølge av jobber du kan gjøre fra ditt eget sted. Det er mange falske stillingsannonser for denne bransjen, så husk å se etter advarselstegn om svindel. Og det er grunnen til at vi ser en boom i frilansindustrien. Selv om noen trenger en bachelorgrad, er selvfølgelig flyt i minst to språk. Å ta et sertifiseringskurs for å bli spesialist kan ofte lande deg raskt mellom kr60 og kr100 per time. Som oversetter konverterer du ett språk til et annet via talt ord, skrevet ord eller lyd.

Og siden en datamaskin og skriveferdigheter er de viktigste kravene for denne jobben, er det mange som kan legge inn data som kan jobbe hjemme og på en plan som passer deres liv. Det er bokstavelig talt hundrevis av oppgaver som folk ikke vil gjøre. Lønnen er per prosjekt og gjennomsnitt kr10- kr15 per time. Å bli medlem av oss lar deg dele organisering med andre uansett livsstil. Du må ha minst et års erfaring med transkripsjon og tekstbehandling i et kontormiljø, og må også ha spesifikk erfaring med å lage formelle brev, notater og rapporter.